Skip to main content

Virtuális asszisztens szolgáltatások

magyar és német nyelven

Az adminisztratív- és marketing teendők ellátásajelentős pénzt, időt, és energiátvesznek el a vállalkozásától?

Ahelyett, hogy egy teljes munkaidős alkalmazottat foglalkoztatna, miért ne fizetne kizárólag az elvégzett feladatokért?

Magabiztos német nyelvtudásomnak köszönhetően azoknak a vállalkozóknak, cégvezetőknek is leveszem a terhet a válláról, akik külföldi vásárlókkal, üzleti partnerekkel rendelkeznek, és ehhez kapcsolódóan, egyes részfeladataikat kiszerveznék. Olyan magánszemélyek is bátran fordulhatnak hozzám, akik egy másik országban vállalnának munkát, és ehhez egy meggyőző önéletrajzra lenne szükségük.

A minőségi végeredmény garantált!

asszisztens

ÖNNEK MIBEN SEGÍTHETEK?

Dokumentumok, táblázatok, kimutatások és prezentációk készítése
Szüksége lenne egy készletnyilvántartásra? Jól jönne egy ütős prezentáció a konferencián?
Magas szintem kezelem a LibreOffice programjait Calc (táblázatkezelő), Impress (bemutatókészítő), Writer (szövegszerkesztő). A LibreOffice-ban készült dokumentumok, táblázatok,bemutatók megnyithatók és szerkeszthetők MS Office-ban. A Garantálom a minőséget és a megbízhatóságot.

Honlapok adminisztrátori feladatainak ellátása
Lassan 8 éve, hogy aktívan besegítek a havervagy.hu közösségteremtő kezdeményezés honlapjának kezelésében. Az oldalnak jelenleg mintegy 34 ezer tagja van. Feladatom a regisztrált felhasználók engedélyezése és csoportosítása, a havi kimutatások elkészítése időigényes feladat lenne a tulajdonos számára. Mindezeket a feladatokat leveszem a válláról. Hasonló kiszervezendő feladati vannak? Bízza rám!

Anyaggyűjtés magyar és német oldalakról
Az interneten sok hasznos információ lelhető fel, melyek kiváló alapként szolgálnak egy-egy blogbejegyzés, vagy kiadvány elkészítéséhez. Az is gyakran előfordul, hogy a szükséges anyag kizárólag idegen nyelven található meg, illetve külföldi partnercégeket, beszállítókat kell felkutatni és velük kapcsolatot tartani. Ebben is szívesen segítek Önnek!

Piackutatás – kérdőív
A Google Űrlap szolgáltatásának segítségével keresőbarát URL-el rendelkező anyagok születhetnek, az eredményekből pedig akár infógrafikonok is készíthetők. Mindezek kivitelezésében állok rendelkezésére.

Blog írás, blog készítés
Ma egy jól felépített weboldal mellett egyre fontosabb szerepet kap a blog, legyen szó akár céges weboldalról, vagy webáruházról. Minden esetben fontos, hogy rendszeresen legyen új tartalom az oldalon. Erre egy remek megoldás a blog, amire érdemes kellően odafigyelni, ha versenyképesek szeretnénk maradni. Blog bejegyzések írását cégek, vállalkozások, webáruházak részére vállalom.

Facebook oldal kezelés
Posztok megírása és az adott poszthoz leginkább illeszkedő, figyelemfelkeltő képet is felkutatom, kérésre pedig szerkesztek is. Ezen felül Facebook csoportok kezelésében, kampányok lebonyolításában is számíthat a segítségemre. Cégek, intézmények, vállalkozások teljes körű céges Facebook oldal kezelését vállalom.

Adatrögzítés magyar és német nyelven
Cégek vállalkozások számára fontos az adatrögzítés. Az adatrögzítés egy időigényes és monoton feladat. Több éves adatrögzítési gyakorlattal rendelkezem. Ebben is szívesen segítek Önnek!

Cégek, vállalkozók, akiknek korábban  dolgoztam

  • Rossmann
  • Nemzeti Dohánybolt
  • Darázs Viktória masszőr
  • S-T Aqua Állateledel és Akvarisztikai Szaküzlet

Cégek, akiknek dolgozom

Egyéb felmerülő kérdések esetében az alábbi elérhetőségeimen vagyok elérhető munkanapokon 9-17 óráig.

Metz Dániel
Online marketing és professzionális online asszisztens

Elérhetőségek

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20 391 3408

munkanapokon 9-17 h
Közösségi jelenlét