Skip to main content

Social media oldalak kezelése

Social media oldalak kezelése

A Facebook oldalak sokkal több munkát igényelnek, mint egy hagyományos weboldal. Ha szeretnénk vele fejlődni, akkor foglalkozni kell vele, ezért hoztam létre a facebook oldal karbantartás szolgáltatást.

2021-ben még fontosabb az aktivítás megtartása, mivel a Facebook algoritmusa is sokat változott. Azokat az oldalakat amelyeket sokáig inaktív módban vannak, sajnos csökkenti az elérést, rosszabb esetben pedig a nyilvánosság számára sem lesz látható az oldal. Az aktív oldal nem csak az az elérés miatt fontos, hanem ez egy fajta tükörképe a vállalkozásnak! Az emberek informálódnak Facebookon is , és ha egy elhanyagolt oldallal találkoznak, sajnos hajlamosak abból következtetéseket levonni, a vállalkozással kapcsolatban, pedig a legtöbb esetben nem kellene.

A Facebook oldal karbantartás lényege

A karbantartást aktivitás megőrzésre ajánlatos végezni. Heti, napi szinten, posztok képek, videók közzétéle segítségével újabb és újabb közönségeket nyithat meg a Facebook világában . Az új közönség bár nem biztos hogy azonnal vásárolni fog, de folyamatos aktivitás mellett , felkelthetjük érdeklődését később egy akcióval, egy promócióval. Továbbá annyira sok a tartalom az interneten, hogy a Google algoritmusa gyakran, megnézi azt, hogy egy poszt, egy cikk, egy termék, mennyire kapott sok lájkot, megosztás a közösségi oldalon, és alapján állítja majd fel a keresési rangsort. A Google szerint az amit sokan megosztanak, vagy lájkolnak, nem lehet rossz. Cégek, intézmények, alapítványok, vállalkozások, webáruházak teljes körű céges Facebook oldal kezelését vállalom. 

Emellett vállalom cégek, vállalkozások, alapítványok Facebook oldalainak moderálását is.

Instagram oldal kezelése

Az Instagram egyre népszerűbb, eddig csak fiatalok körében volt felkapott, de úgy látszik a közép korosztály is szépen napi rendszerességgel aktív tagja lesz az oldal életének. Nem csak magánszemélyek, hanem egyre több cég is használja az Instagramot Az egész világon több mint 1 milliárd tagja van, és ebből 500 millió naponta feljár, posztol, cseveg az oldalon. A vállalkozások ezen a felületen tudják legkönnyebben elérni a fiatalabb korosztályt termékeikkel, szolgáltatásaikkal, akcióikkal ezért a rendszeres Instagram oldal kezelés nagyon fontos.

Instagram algoritmus

Minden közösségi oldalnak van saját algoritmusa, aminek célja hogy megtudja a felhasználó szokásait, érdeklődéseit. Ezen adatokból olyan tartalmakat tud elé tenni a hírfolyamban ami érdekelheti, vagy nagy eséllyel reakciót vált ki belőle (kedvel képeket, kommentel).

Cégek, intézmények, alapítványok, vállalkozások, webáruházak Instagram oldal kezelését vállalom.

Egyedi árajánlat kérésére van lehetőség!

Cégek, akikkel korábban együtt dolgoztam

  • Márton Gyerekcipő
  • Natürlich Gut Osztrák egészséges élelmiszereket forgalmazó webáruház

Árak

Facebook

48 000 Ft/hó

- Heti 2 db bejegyzés
- Ingyenes képek keresése a bejegyzésekhez, vagy a megrendelőtől kapott képek feltöltése
- Like-szám növekedés- és aktivitás ösztönzés
- Elemzések figyelése

-A poszt megosztása Facebook csoportokban ha a megrendelő kéri

Instagram

48 000 Ft/hó

- Heti 1 db bejegyzés
- Bejegyzések ellátása hashtagekkel
- Ingyenes képek keresése a bejegyzésekhez,  megrendelőtől kapott képek feltöltése
- Heti 1x10 perc felhasználó bekövetés, kedvelés

Egyéb felmerülő kérdések esetében az alábbi elérhetőségeimen vagyok elérhető munkanapokon 9-17 óráig.

Metz Dániel
Online marketing és professzionális online asszisztens

Elérhetőségek

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20 391 3408

munkanapokon 9-17 h
Közösségi jelenlét