Pár tipp Online asszisztenseknek ami megkönnyíti a munkát.

Ebben a blog bejegyzésben pár olyan tippet szedtem össze ami megkönnyítheti az online asszisztensek mindennapi munkáját.

1 Jól felépített informatív honlap

Egy informatív jól felépített honlap nagyban segíti az online asszisztens munkáját. Ha többféle munkát vállalunk, akkor minden egyes munkánál, szolgáltatásnál pontosan határozzuk meg, mik azok a dolgok,amiket mi vállalunk és mik azok a dolgok, adatok, információk, amit a megrendelőnek kell biztosítani. Ha ezek pontosan, részletesen meg vannak adva az oldalon rengeteg felesleges telefonhívástól, egyeztetéstő kíméljük meg magunkat.

2 Automatikus üzenet a Facebook oldalon

A mai üzleti életben egyre nagyobb szerepet kap a Facebook. Ma már szinte elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak, online asszisztensnek legyen egy jó honlapja és céges Facebook oldala is. Viszont a Facebook oldalon be tudunk állítani automatikus üzenetet.  Így két dolgot nyerünk. Az ügyfél elégedett lesz, hogy hamar kap visszajelzést. A másik, hogy az ügyfelet át tudjuk irányítani a honlapunkra, hogy ott tájékozódjon.

home11.png

 

3 Az online lehetőségek mindennapos használata

Legyen szó akár fájlok konvertálásáról, tömörítéséről, vagy egy látványterv készítéséről online megoldható. Éljünk ezekkel a lehetőségekkel és így rengeteg időt spórolunk meg. Nem kell programokat keresgélni és telepíteni, vagy rajzolgatni.

Egy biztonságos és stabil rendszer kiépítése

4 A biztonsági rendszert 3 lépésben valósítottam meg.

Ezért, mikor elkezdtem vállalkozásom építeni nagy hangsúlyt fektettem erre a témára. Vásároltam egy jó szünetmentes tápegységet, amiben villám védelem is van.

Az adatok tárolását egy külső HDD és egy D-Link NAS segítségével oldottam meg. A NAS rendelkezik egy felhő szolgáltatással , így a rajta lévő adatokat bárhonnan elérem,akár Pc-ről, vagy mobilról. Ez nagyban megkönnyíti a munkát. Végül teljes mértékben átálltam Linux rendszerre, mert stabilabb és biztonságosabb. Mindent meg tudok oldani Linux alatt, ami munkámhoz kell, mint online asszisztens. Minden munkához, feladathoz megtaláltam a megfelelő Linux alternatívát, így teljes mértékben át tudtam állni Linuxra a mi stabil és így minden jogtiszta is.