Online asszisztens – amikor heti pár óra

segítség is jól jön

Ki vagyok én?

Metz Dániel vagyok, megváltozott munkaképességűként 2017 óta egyéni vállalkozás keretében segítek üzleti adminisztrációs feladatok ellátásában. Elsősorban kis- és középvállalkozások számára kínálom a szolgáltatásaimat, de nem riadok vissza a nagyvállalati megbízástól sem. 
Személyes tulajdonságaim: türelmes, hatékony, precíz és megbízható vagyok.

Mit csinál az online asszisztens?

Saját otthonomból, online végzem el a rám bízott feladatokat, így segítve a vállalkozók munkáját.
Milyen feladatokkal tudom levenni a terhet a válladról? 
Íme néhány példa: Facebook kampányok kezelése és létrehozása, email kampányok létrehozása (Mailchimp), LinkedIn profil létrehozása-  magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt, weblap adminisztráció, közösségi média posztolás, /posztok megírása mellett az adott poszthoz leginkább illeszkedő, figyelemfelkeltő képet is felkutatom, kérésre pedig szerkesztek is/,  táblázatok és kimutatások készítése, piackutatás, kérdőív készítés, blogbejegyzés készítése, vállalkozási tanácsadás.

Német nyelvtudásomnak köszönhetően a következő feladatokat NÉMET nyelven is vállalom: anyaggyűjtés német oldalakról, termékleírások készítése, fordítás németről magyarra – témától függően.

büro2.jpg

Miért éri ez meg a megbízónak?

Mivel távmunkában, a saját otthonomból végzem a feladatot, nem kell számomra irodát és eszközöket biztosítani. Az időrabló adminisztratív feladatokat elvégzem, így a megbízó a stratégiai tervezésre tud fókuszálni.

Feladatok elvégzésének menete

Sokan nem tudják elképzelni, hogy mi pontosan a menete egy ilyen megbízásnak. Nem bonyolult: a feladat egyeztetését követően online csatornán elküldi nekem a szükséges anyagokat, én pedig elvégzem a rám bízott feladatot.  Így időt és energiát takarítok meg – amiből bizony egy vállalkozás növekedésével, fejlődésével egy re kevesebb van. Ahogy a mondás is tartja: az idő pénz! 


Referenciák

Eddig az alábbi témákban készítettem blog bejegyzéseket: 
önéletrajzírás, állásinterjú, grafikai tervezés, Linkedin, Facebook, kérdőív készítés, Libre Office, Gimp, Darktable, Linux, termékfotózás, nyelvtanulás, ingatlanpiac, kutya.

Honlapkezelés:
2017 óta aktívan besegítek adminisztrátorként a havervagy.hu közösségteremtő kezdeményezés honlapjának kezelésében. Az oldalnak jelenleg mintegy 23 ezer tagja van.