5 tipp miben tudja segíteni

egy online asszisztens az ünnepekre való készülődésben

Ebben a blog bejegyzésben összeszedtem pár példát, hogy miben segíthet egy online asszisztens az ünnepekre való készülődésben.

Tartalomgyártás blog bejegyzések írása

Sok cégnek, vállalkozásnak problémát jelent a rendszeres tartalomgyártás, főleg az ünnepre való készülődés mellett. Ez a feladat könnyen kiadható egy online asszisztensek, aki több témában készített már blog bejegyzéseket A blog bejegyzések készítéséhez legtöbbször hozzá tartozik a témához illő jogtiszta képek felkutatása és esetenként szerkesztése is.

Dokumentumok, táblázatok, prezentációk készítése

Legyen szó akár egy karácsonyi üdvözlő email megírásáról a partnercégeknek, vagy egy jól átlátható kimutatás készítése a karácsonyi rendelésekről, vagy egy jól összeállított prezentációról, mindhárom időigényes feladat, de könnyen kiszervezhető. Ha a vállalkozó ezeket a feladatokat kiszervezi, akkor a felszabadult idő alatt tud más, fontosabb feladatokkal foglalkozni. 

5tipp1.jpg

 

Honlapok adminisztrátori feladatainak ellátása

Az ünnepek közelettével megsokasodnak a rendezvények, programok a gyermekek és a felnőttek részére is. A programhoz tartozó információk és képek publikálása az oldalon, az újonnan regisztráltak kezelése és emellett az aktuális és rendszeres karbantartási feladatok ellátása egy rendszeres és sok esetben egy időigényes feladat. Ezért érdemes ezeket a feladatokat is kiadni egy online asszisztensnek.

Webáruházak segítése

Minden áruház a webáruházakat is beleértve karácsonyi termékekkel akciókkal, kuponokkal csalogatja a vásárlókat. A termékek feltöltése, képek optimalizálása, a SEO, a keresőbarát termék leírások készítése, vagy esetenként a termékleírások fordítása nem kevés értékes időt vesz el a tulaj idejéből. De ezek a feladatok is kiszervezhetőek olyan online asszisztenseknek akik az adott webshop motor ismerete mellett grafikai program ismerettel és SEO ismeretekkel is rendelkeznek.

Teljes körű Facebook oldal kezelés

Ma már a honlap mellett egyre fontosabb szerepet kap a Facebook oldal. A posztok rendszeres készítése és publikálása időigényes, de fontos feladat hogy az oldalnak sok látogatója és követője legyen. Emellett kampányok segítségével hirdethetjük termékeinket, szolgáltatásainkat a Facebook-on. A kampányok kezelése és figyelése nem egy egyszerű feladat. Viszont egy jó online asszisztens tudja segíteni a céget, vállalkozást abban, hogy Facebook oldalán rendszeresen legyen érdekes tartalom, ezáltal nőjön a látogatók és követő szám és kampányai sikeresek legyenek